• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

KEIM Lignosil-Scudo

88,14
Op voorraad
Hoeveel verf heb ik nodig?

KEIM Lignosil-Scudo

KEIM Lignosil-Scudo is een kleurloze voorstrijk in het Lignosil-systeem en geschikt voor zowel binnen-als buitentoepassing. Door de bijzondere formulering verhindert KEIM Lignosil-Scudo doorslag van kleur-en inhoudsstoffen van het hout. KEIM Lignosil-Scudo wordt naar behoefte als tussenlaag tussen de eerste en tweede verflaag van KEIM Lignosil-Color aangebracht.

Kleuren : kleurloos

Verwerking : kwast, roller

Verbruik : voor een tussenlaag op KEIM Lignosil-Color of KEIM Lignosil-Inco afhankelijk van de oppervlakte structuur ca. 0,1 L/m2 KEIM Lignosil-Scudo

Verpakking :

Blikken a 2,5 L en 5 L

De productspecificatie kunt u hier downloaden

 

KEIM Lignosii-Scudo wordt zowel binnen als buiten bij voorkeur met de kwast of roller aangebracht als tussenlaag. Verwerking kan ook airless. KEIM Lignosii-Scudo moet onverdund warden verwerkt en na droging in principe met een KEIM Lignasii-verflaag als deklaag worden overschilderd. Neem de droogtijden in acht! Verwerkingsvoorschriften Vanaf +8 o C omgevings- en ondergrondtemperatuur. Alleen verwerken onder droge weersomstandigheden. Niet verwerken in de brandende zon, op ondergronden die in de zon zijn opgewarmd of bij sterke wind. Oppervlakken ook na het opbrengen beschermen tegen te snelle uitdroging, wind, regen en zonnestraling. Droogtijd KEIM Lignosii-Scudo is bij 23 o C en 50 % relatieve luchtvochtigheid na ca. 30 minuten stofdroog en normaliter na 12 uur overschilderbaaL Bij een hogere relatieve luchtvochtigheid of lagere temperaturen duurt het drogen overeenkomstig langer. Om de maximale isolerende werking van KEIM LignosiiScudo te behalen, dient het product volledig te zijn gedroogd. Verbruik Bij gebruik van ��n enkele laag als tussenlaag op KEIM Lignasil-Inea of KEIM Lignosii-Color ca. 0,1 l/m2 KEIM Lignosii-Scudo, afhankelijk van de structuur van de ondergrond. Het aangegeven verbruik betreft een richtwaarde. De exacte verbruikswaarden hangen af van de toestand van de ondergrond en de manier van aanbrengen. Ze kunnen daarom alleen worden bepaald door het maken van testvlakken. Reiniging van gereedschap Direct na gebruik met water reinigen.