• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

Bison - Schimmelvreter Foam & Spray - 500 ML

6,79
Op voorraad

Bison - Schimmelvreter

EIGENSCHAPPEN
-Vernietigt onmiddellijk schimmel en algen
-Krachtige schuim formule
-Resultaat in 10 minuten
-Voor binnen en buiten

GESCHIKT VOOR:
Geschikt voor wanden, vloeren en voegen in o.a. sanitaire ruimtes,keukens, kelders en garages. Ook voor buitentoepassingen zoals gevels, balkons en plantenbakken.
 
AAN DE SLAG VOOR GEBRUIK:
Verwerkingsomstandigheden
Niet verwerken bij temperaturen ≤ +5°C.

Oppervlakten eisen
Niet gebruiken op zuurgevoelige materialen, zoals marmer en steen.

Voorbehandeling oppervlakken
Schimmels en algen vooraf niet verwijderen.

Voorbereiding product
Trek aan de verstuiver om de kinderbeveiliging te ontgrendelen en draai de spuitmond een kwartslag. Voorkom spatten: altijd eerst gebruiksklaar maken en pas daarna sprayen.

Verbruik
Voor 4-6 m² wand of 12-16 m voegen

TIJDENS GEBRUIK:
Omgaan met verpakking
Trek aan de verstuiver om de kinderbeveiliging te ontgrendelen en draai de spuitmond een kwartslag. Voorkom spatten: altijd eerst gebruiksklaar maken en pas daarna sprayen.

Gebruiksaanwijzing
Schimmels en algen vooraf niet verwijderen. Schraap eventuele moslagen weg. Trek aan de verstuiver om de kinderbeveiliging te ontgrendelen en draai de spuitmond een kwartslag. Voorkom spatten: altijd eerst gebruiksklaar maken en pas daarna sprayen. De ondergrond vanaf 3-5 cm besproeien en 10 minuten laten inwerken. Bij sterke vervuiling na 10 minuten behandeling herhalen. Het behandelde oppervlak grondig reinigen met spons en water. Bij elastische voegen (bijv. siliconenkit) de gehele behandeling (sproeien en reinigen) herhalen. Na gebruik de verstuiver afsluiten door de sproeikop naar beneden te draaien in de kinderveilige stand.

Aandachtspunten
Planten en metaal afdekken. Voorkom spatten op kleding (bleekvlekken), op glansverf (mattering) en lamellen (verkleuring). Bij contact direct met water afspoelen. Goed ventileren tijdens gebruik. Kan bij lichtgekleurde elastische voegen en op kwetsbare tegels een bruine verkleuring geven. Het gebruik op (spack) spuitwerk plafonds en wanden is niet raadzaam. Kan loszittende afwerklagen losweken. Het is altijd raadzaam voor gebruik een test te doen op een onopvallende plaats. De flacon mag niet worden hergebruikt. Niet gebruiken in combinatie met andere producten, er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Bij contact met de huid direct met water afspoelen.

NA GEBRUIK:
Vlekken/resten
Vlekken zijn niet verwijderbaar.

Opslagcondities
De flacon goed afgesloten en rechtop opslaan op een stabiele, droge, koele en vorstvrije plaats.