• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

KEIM Binnenmuurverf

Categorieën & filters
18 producten
per pagina
18 producten
per pagina

KEIM Binnenmuurverf is voordelig verkrijgbaar bij Mineraalverf.nl Mineraalverf.nl  geeft een uitgebreid en eerlijk advies over KEIM en de toepassingen van KEIM. Mineraalverf.nl is klantgericht,  kent een snelle levering, heeft een compleet assortiment van alle KEIM producten, is de voordeligste in KEIM, heeft een klanten beoordeling van 9+ en u kunt veilig betalen met Ideal, Creditcard, Paypal, Overboeking of Achteraf (via Afterpay).

Wat is KEIM binnenmuurverf?

KEIM binnenmuurverf is biologisch, heeft eersteklas eigenschappen en kunnen voor diverse toepassingen in binnenruimtes worden gebruikt. KEIM verf is ecologisch, milieuneutraal en wordt duurzaam geproduceerd. Vanwege het gebruik van anorganische aardpigmenten is KEIM uitermate kleurstabiel. Daarom is KEIM de ideale verf voor uw binnen schilderwerk.

Eigenschappen KEIM binnenmuurverf

KEIM is de ideale verf voor uw binnen schilderwerk:
- Zeer diffusie open
- Zonder toevoeging van oplosmiddelen en weekmakers
- Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen
- Vrij van biociden
- Schimmelwerend vanwege alkaliteit van mineraal
- Hypo allergeen
- Onbrandbaar
- Zeer dekkend
- 20 jaar kleurgarantie

KEIM binnenmuurverf (meest verkochte varianten)

KEIM Innostar en KEIM Ecosil-ME zijn de meest hoogwaardige varianten voor binnen: o.a. schrobklasse 1, extreem mat van kleur en maximale schuurbestendigheid.

KEIM Biosil en KEIM Optil zijn geschikt voor de wat meer gevoelige gebieden in huis, hebben een zeer bijzondere kleurintensiteit en schrobklasse 2.

KEIM Athenit is het juiste product als u op zoek bent naar een kalkverf. Natuurlijk en zonder synthetische bindmiddelen.

KEIM Mycal geeft de juiste bescherming tegen schimmelvorming, als u last heeft van door schimmel aangetaste wanden of plafonds of een product zoekt ter voorkoming hiervan. Ten slotte is er nog de KEIM Design-Lasur voor een unieke lazuur-creatie op de KEIM silicaatverven. Zowel binnen als buiten toepasbaar en bestand tegen weers-en milieu-invloeden.

Waar staat KEIM verf voor

KEIM mineraalverf is de beste oplossing voor uw schilderwerk. KEIM heeft een uitstekende hechting op oude andersoortige verflagen. KEIM mineraal verven gaan een verbinding aan met steenachtige ondergronden, zoals baksteen, beton, pleisterwerk en natuursteen. De verbinding tussen de KEIM minerale verf is versteend en onoplosbaar en geeft daardoor versteviging van het oppervlak. De KEIM producten nemen de eigenschappen van de ondergrond aan en reageren hier hetzelfde op. Door de zeer hoge waterdamp doorlaatbaarheid en het sterk hechtende karakter van de verschillende verfsoorten komen er geen vochtophopingen en gaat de verf niet afbladderen. KEIM mineraal verf bevat geen oplosmiddelen of weekmakers. KEIM producten zijn uitermate duurzaam, ecologisch en hebben een ongekend lange levensduur.