• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

Verfbenodigdheden

Categorieën & filters
54 producten
per pagina
54 producten
per pagina

Verfbenodigdheden voordelig verkrijgbaar bij Mineraalverf.nl

Welke verfbenodigdheden

Mineraalverf.nl heeft diverse, en de meest gebruikelijke verfbenodigdheden in het assortiment om
goed van start te kunnen gaan met uw schilders klus.Onze verfbenodigdheden zijn gebaseerd op het KEIM assortiment.

Verfbenodigdheden ter voorbereiding schilders klus

Voor men begint te schilderen, is een kleurkeuze natuurlijk het meest logische om mee te starten. Hiervoor vindt men in ons assortiment ‘Kleurenwaaiers’ de KEIM Spektrum Kleurenkaart, de KEIM Palette Exclusivwaaier en de KEIM Avantgarde Kleurenwaaier. Heeft u, als klant, daarna nog enige twijfel, dan kunt u Bij Mineraalverf.nl een kleurenkaart op A-5 formaat aanvragen. Deze worden met de door u gewenste KEIM-verf -/en gekozen kleur handmatig gemaakt. U kunt er maximaal 3 aanvragen.

Omdat de KEIM verf natuurlijk ook aangebracht dient te worden, kan Mineraalverf.nl u voorzien van ProGold verfrollers met beugel in diverse maten. De ProGold verfrollers zijn zowel geschikt voor de buitenmuurverf als de binnenmuurverf, zijn pluisvrij en gemaakt van een donzige polyestervacht. ProGold Algverwijderaar is geschikt voor het verwijderen en preventief bestrijden van algen en schimmels op diverse ondergronden, zoals: steenachtige ondergronden, metalen, kunststof, glas en reeds geschilderde oppervlakken.

De ProGold Isoleerspray is geschikt voor het isoleren van ondergronden die plaatselijk vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotineaanslag, roet, teer en vochtplekken.

Om scheuren en naden of kieren te behandelen adviseren wij om Toupret Fibacryl te gebruiken.De Toupret Fibacryl is geschikt voor nieuwe of gerenoveerde ondergronden, onbehandeld ofgeschilderd: gips, gipsblokken, gipskartonplaten, oude geschilderde ondergronden cement, beton, cellenbeton, betonblokken, baksteen, steen, en zowel binnen als buiten bruikbaar.

KEIM Mengkleuren zijn concentraten in 1,0 kg flacon, en worden gebruikt voor het verven van Granital, Varamin, Quarzil, Quarzil-historisch, ECOSIL-ME en Mycal top.

KEIM Decoratiekoffer, B-techniek is een houten koffer met een divers assortiment aan producten en schildersgereedschap. De exacte inhoud staat beschreven bij het desbetreffende artikel in onze webshop.
Mocht u vragen hebben over een van deze producten, of persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op: info@mineraalverf.nl

Ons assortiment 'Verfbenodigdheden' wordt regelmatig aangepast aan de wensen van de klant, wij zullen regelmatig het assortiment 'Verfbenodigdheden' aanpassen aan de vraag. Mocht er iets niet bij staan waar u naar op zoek bent, dan vernemen wij dat graag en kijken we in gezamelijk overleg wat we voor u kunnen betekenen.