• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

Over ons

In 2013 begon ons online avontuur en opende online onze deuren. Eerste instantie om de particulierenklanten te voorzien van hoogwaardige professionele producten tegen voordelige groothandelsprijzen. Maar ondertussen weten schildersbedrijven en ZZP schilder ons ook te vinden. We geven een eerlijk advies en bieden de beste service.

Mineraalverf.nl wil dat iedereen de mogelijkheid heeft om tegen voordelige prijzen de verfsystemen van KEIM te kunnen kopen. En hiervoor hoef je de deur niet voor uit. Wij bieden het completen assortiment van KEIM producten en alle benodigde materialen aan om van je klus een succes te maken. Bij elke product op onze website hebben we een compleet product informatie als de wijze waarop je het verfsysteem verwerkt vermeld inclusief doe het zelf instructie video. Heb je hierna nog vragen... Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je verder helpen.

Maar ook als je even helemaal geen tijd hebt voor die ene klus of je bent voorzien van twee linkerhanden... Laat dan je klus over aan een van onze vakmensen en neem vrijblijvend contact met ons op.