• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

Over ons

In 2013 begon ons online avontuur en opende online onze deuren. Eerste instantie om de particulieren klanten te voorzien van hoogwaardige professionele producten tegen voordelige groothandelsprijzen. Maar ondertussen weten schildersbedrijven en ZZP schilder ons ook te vinden. We geven een eerlijk advies en bieden de beste service.

Mineraalverf wil dat iedereen de mogelijkheid heeft om tegen voordelige prijzen de verfsystemen van KEIM te kunnen kopen. En hiervoor hoef je de deur niet voor uit. Mineraalverf biedt het completen assortiment van KEIM producten en alle benodigde materialen aan om van je klus een succes te maken. Bij elke product op onze website staat informatie omtrent de werkwijze. Tevens kan je naar onze werkwijze pagina, om te kijken hoe KEIM verf te verwerken. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Neem contact met ons op. Of maak gebruik van onze gratis advieswijzer.

Mineraalverf staat voor kwaliteit, biedt een eerlijk, uitgebreid en op maat gemaakt advies.

Helemaal geen tijd om de schilderklus te klare of heb je last van twee linkerhanden. Laat de klus dan over aan de professional. Check onze partner: SchilderNatuurlijk. SchilderNatuurlijk maakt alleen gebruik van de beste materialen en natuurlijke verf! Op deze manier zorgen zij voor een gezond (binnen)klimaat! Het is hun passie om uw te voorzien van een passend advies en de beste service.