• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

KEIM Buitenmuurverf

Categorieën & filters
23 producten
per pagina
23 producten
per pagina

KEIM buitenmuurverf is voordelig verkrijgbaar bij Mineraalverf.nl Wij geven u een uitgebreid en eerlijk advies over KEIM en de toepassingen van KEIM.
Mineraalverf.nl is klantgericht,  kent een snelle levering, heeft een compleet assortiment van alle KEIM producten, is de voordeligste in KEIM, heeft een klanten beoordeling van 9+ en u kunt veilig betalen met Ideal, Creditcard, Paypal, Overboeking of Achteraf (via Afterpay).

Wat is KEIM verf

KEIM buitenmuurverf voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van weersbestendigheid en milieuvriendelijkheid. KEIM verf vond zijn basis reeds in de 19 e eeuw, waardoor er een schat aan kennis en ervaring is
opgedaan voor dit uniek product.

Eigenschappen KEIM buitenmuurverf

KEIM is de ideale verf voor uw buitengevel:
- Duurzaam
- Licht-en kleur echt
- UV-bestendig
- Economisch
- Milieuvriendelijk
- 20 jaar kleurgarantie
- Onbrandbaar
- Extreem weerbestendig
- Minimale neiging tot vervuiling
- Zeer damp open.

KEIM buitenmuurverf (meest verkochte varianten)

KEIM Soldalan en de KEIM Soldalan-ME zijn de absolute top voor uw buitengevel. Een sol-silicaatverf welke geschikt is voor diverse ondergronden. KEIM Royalan hoort ook in dit rijtje thuis, maar wordt vanwege zijn samenstelling vaak toegepast bij donkere kleurpigmenten (Bijv. RAL 7016) zoals een spatrand langs de onderzijde van de gevel. KEIM Granital is een dispersie silicaatverf, hoogwaardig en geschikt voor alle minerale ondergronden.

Waar staat KEIM verf voor

KEIM mineraalverf is de beste oplossing voor uw schilderwerk. KEIM Soldalan is het eerste product op Sol- Silicaat basis. Sol-Silicaat is de jongste generatie KEIM silicaatverf die met name ook een uitstekende hechting heeft op oude andersoortige verflagen. KEIM mineraal verven gaan een verbinding aan met steenachtige ondergronden, zoals baksteen, beton, pleisterwerk en natuursteen. De verbinding tussen de KEIM minerale verf is versteend en onoplosbaar en geeft daardoor versteviging van het oppervlak. De KEIM producten nemen de eigenschappen van de ondergrond aan en reageren hier hetzelfde op. Door de zeer hoge waterdamp doorlaatbaarheid en het sterk hechtende karakter van de verschillende verfsoorten komen er geen vochtophopingen en gaat de verf niet afbladderen. KEIM mineraal verf bevat geen oplosmiddelen of weekmakers. KEIM producten zijn uitermate duurzaam, ecologisch en hebben een ongekend lange levensduur.