• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

Kinderkamer

Voor de kinderen, alleen het allerbeste - Creëer een gezonde kinderkamer

Kinderen spenderen grotendeels van hun tijd binnenshuis door. Zo ook een groot gedeelte van hun tijd in de slaapkamer. Giftige stoffen uit verf, behang of denk aan schimmels en sigarettenrook dragen allemaal bij aan een slechte luchtkwaliteit binnen. Vooral kinderen zijn hier erg gevoelig voor. KEIM mineralenverven creëert met zijn verven een gezondbinnenklimaat (Lees meer....).  De biologische mineralen verven van KEIM zijn vrij van oplosmiddelen, weekmakers en conserveringsmiddelen en gaan schimmels op een natuurlijke wijze tegen, zonder schadelijke stoffen uit te stoten. De ideale verf voor de kinderkamer.

Wat zijn nu de trends als het gaat om de kleuren voor de kinderkamers? Wanneer kies je juist voor lichte of donkere kleuren?

Voor babykamers kiest men meer voor zachte kleuren om de rust te creëren. Naar mate de kinderen ouder worden, zie je de kleuren steeds levendiger worden en zie ook meer contrast komen in de verwerking van kleuren. Kleine kinderkamers tonen het grootst bij lichte kleuren terwijl wanneer je een grote slaapkamer hebt, je alle kanten op kan met kleuren. Wanneer je lichte aarde tinten gebruikt, creëer je rust in de slaapkamer.

Wil je een eyecatcher in de slaapkamer met een prachtig beschilderen muur? Creëer je eigen wandschildering met een van onze KEIM kleuren. Zorg voor kleuren die passen bij de inrichting van de slaapkamer. Wil je een ontspannende sfeer creëren, kies dan voor kalmeren kleuren.

Heb je een grote kinderkamer, dan kan je alle kanten op met de KEIM kleuren. Van lichte tot donkere kleuren. Pastelkleuren zijn hier dan ook erg mooi.

TIP: Heb je een laag plafond in de kinderkamer en je wilt de kamer groter en hoger laten lijken? Voorzie de onderkant van de muur, hoogte ongeveer van 1.00 tot 1.10 m, van een kleur.

Populaire meiden en jongens kleuren:

Accentueer juist dat uitstekend stuk muur of hoek in de slaapkamer met een mooie KEIM kleur. Je kan er ook voor kiezen om een gedeelte te behangen. Mineraalverf.nl verkoopt geem behang maar kan je doorverwijzen naar onze verkooppartner KOKO. KOKO verkoopt erg mooie kinderbehangen in diverse stijlen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

 

 

Categorieën & filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.