• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

KEIM Mortels

Categorieën & filters
39 producten
per pagina
39 producten
per pagina

KEIM Mortels zijn net als KEIM verf voordelig verkrijgbaar bij Mineraalverf.nl Mineraalverf.nl / KEIM onderscheidt zich als specialist in minerale verf en minerale mortels. KEIM Mortels brengen uw wand pas echt tot leven! Uw duurbare bezit wordt door de structuur en kleur van de KEIM mortel een nog mooiere verschijning.

Wat zijn KEIM Mortels

KEIM Mortels zijn duurzaam, ecologisch en niet te vergeten: ze zien er ook nog eens goed uit! Door het gebruik van verschillende structuren en speciale effecten geeft u gebouwen zowel binnen als buiten een nieuw gezicht. Van glad gestreken tot structuur, met het assortiment KEIM Mortels is alle vormgeving mogelijk.
Een goede vakkennis en juist vakmanschap is wel een vereiste voor deze technieken om tot het juiste resultaat te komen.
KEIM Mortels zijn de beste oplossing voor uw pand. KEIM Mortels gaan een verbinding aan met steenachtige ondergronden, zoals baksteen, beton, pleisterwerk en natuursteen. De verbinding geeft versteviging aan het oppervlak. KEIM producten zijn uitermate duurzaam, ecologisch en hebben een ongekend lange levensduur.

KEIM Mortels eigenschappen

KEIM Mortels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een eersteklas waterdampdoorlaatbaarheid, zijn optisch aantrekkelijk en bestand tegen invloeden van buitenaf. KEIM Mortels zijn tevens geschikt voor projecten met speciale eisen, zoals renovatie doeleinden of gevels met vochtschade.

Assortiment KEIM Mortels:

Het assortiment KEIM Mortels bestaat uit een grote variatie producten:
- minerale mortels
- cementmortels
- hechtmortels
- kalkmortels (kaleimortels)
- saneer-/ en vochtregulerende mortels
- spachtels

KEIM Mortels per soort:

KEIM Brillantputz en KEIM Putzgrund kenmerken zich als hoogwaardige, minerale KEIM mortels op basis van minerale bindmiddelen en hoogwaardige vulstoffen. KEIM Brillantputz dient als afwerklaag voor het KEIM gevelisolatiesysteem. KEIM Putzgrund dient als grondlaag voor de KEIM Brillantputz en kan zowel op oude als op nieuwe pleisterlagen worden aangebracht.

KEIM Standaardputz en KEIM Porosil-Leichtputz zijn de zogenaamde cementmortels (ook wel grondmortels genoemd). De KEIM Standaardputz wordt als grond- en afwerkpleister worden gebruikt in buiten-, binnen- en vochtige ruimtes, de KEIM Porosil-Leichtputz is een minerale lichtgewicht KEIM mortel op basis van kalk, cement, kalk-steenzand en minerale lichte toeslagstoffen, en is water afwijzend.

Uit de categorie hechtmortels binnen het KEIM Mortelassortiment hebben we de KEIM Universeelputz. Deze zijn het meest geschikt voor het bewerken van oude gipsoppervlakken, zowel binnen als buiten. KEIM Universeelputz is een dunlagige renovatie- en gevelpleister op basis van kalkcement met geringe organische toeslagen en vezels.

KEIM Uni-Kalei is een kalei (- of slemmortel) op kalk-cementbasis met een gering aandeel organische toeslagstoffen en vezels en geschikt voor binnen- en buiten toepassingen.
KEIM Uni-Kalei is een KEIM Mortel die van nature schimmelwerend en milieuvriendelijk.

Saneer-/ en vochtregulerende KEIM mortels zijn verkrijgbaar in het KEIM Porosan en KEIM Seccopor
assortiment.

KEIM Porosan kent diverse KEIM Mortelvarianten welke ideaal zijn om beschadigingen succesvol en duurzaam te repareren. Porosan is laat een hoge mate van waterweerstand zien en is zeer diffusie- open. Het KEIM-Seccopor assortiment wordt voornamelijk toegepast bij de regulering van de luchtvochtigheid en het voorkomen van condenswater.

De minerale spachtels van KEIM zijn kant en klaar en geschikt voor een gladde wand afwerking.

Spachtels binnen het KEIM Mortel assortiment bieden een passende oplossing voor iedere
ondergrond. De KEIM Spachtel is universeel binnen en buiten toepasbaar op alle minerale ondergronden. KEIM Dolomitspachtel kan alleen voor binnen toepassingen gebruikt worden en is bijzonder
eenvoudig te verwerken. De KEIM Athenit-Fino is een gebruiksklare kalkspachtel voor binnen voor het spachtelen van ondergronden en het uitvlakken van kleine oneffenheden en/of schades.