• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

Colour Trends 2024

In 2024 zie je een heleboel nieuwe kleuren die in de mode zijn. Denk aan zachte, dromerige kleuren die rust uitstralen, zoals lichtblauw, lavendel en perzik. Voor wie van luxe houdt zijn er onze KEIM kleuren. Deze kleuren zorgen voor een gevoel van rijkdom en luxe. Kortom, in 2024 draait het allemaal om kleuren die je emoties raken en je inspireren.

 

 

Heb je er ook al eens over nagedacht om je plafond een kleurtje te geven? Het is niet iets wat standaard wordt gedaan. We kiezen doorgaans voor een witte kleur. Juist je plafond mee schilderen in de zelfde kleur van de wanden geeft een knus effect en versterkt de eenheid binnen de ruimte. Harde en donkere kleuren worden toegepast in ruimtes met een hoog plafonds. Hier creëer je knusheid en maak je de ruimte minder groot. Heb je een laag plafond? Dan kan je het beste kiezen voor de zachte kleuren en tinten. Door deze kleuren toe te passen creëer je ruimte in de woning.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Laat het ons weten, onze deskindige medewerker staan je graag te woord. Of toch liever een kleurenstaal bestellen? Klik hier om een kleurenstaal te bestellen.

Categorieën & filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.