• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

Duurzaamheid van KEIM mineraalverven

Duurzaamheid

Wat doen wij van Mineraalverf met duurzaamheid? Wat duurzaamheid betreft heeft de concurrentie geen schijn van kans als het gaat om KEIM mineraalverven. 

Onze mineralen verven van KEIM gaan tenminste 20 jaar mee. Zowel optisch als functioneel. Gewoon twee keer zo lang dan andere verven. Dat scheelt dus uiteindelijk aan kosten en productie van nieuwe verven etc.  

Als het gaat om de gevelverf van KEIM. Dan heeft de KEIM verf twee taken: De gevel voor zien van een kleur en het beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Denk aan weeromstandigheden, regen en zon, uv straling, schadelijke stoffen of micro organisme.

Als je verf  aan deze criteria voldoet. Dan mag je als leverancier van dit merk, super trots op zijn. 

En wat blijkt….. Onze KEIM mineraalverven voldoet hier gewoon aan! En dat maakt nu het verschil met de concurrentie. Bij veelal andere verven ben je snel weer aan het schilderen. Want deze voldoen niet aan de kwaliteit.

Met KEIM kies je voor een duurzame en veilige oplossing.

Als je gaat schilderen, doe je dit voor de lange termijn.  KEIM mineraalverven is tot op heden ongeëvenaard duurzaam. 

Weetje.....

Volgens het CBS is de definitie van Duurzaamheid: Duurzame ontwikkeling is een ontwikkeling die tegemoetkomt aan de levensbehoeften van de huidige generatie, zonder die van de toekomstige generaties tekort te doen. Het gaat hierbij om economische, sociale en leefomgevingsbehoeften. Voorbeelden zijn een schoon milieu, biodiversiteit in de natuur, een hoogopgeleide en gezonde bevolking, goed werkende sociale netwerken en maatschappelijk vertrouwen.

 

Wist je dat……………….

Er zijn nog steeds originele gevelschilderingen met KEIM van eind 19de eeuw te vinden. Denk hierbij aan het gebouw in Berlijn: Bondskanselarij, Singapore: Marina Bay Hotel en in Sydney: Sydney Opera House. Hoe gaaf is dat! Het niet voor niets dat KEIM verf de beste verf is.

 

Vergeet ook niet dat de toekomst duurzaamheid verdiend….. Dat betekend duurzaam bouwen, respect voor dier en milieu. 

De duurzaamheid van KEIM mineraalverven in levensduur van het product, gemaakt van mineralen, geproduceerd, zo duurzaam mogelijk en verzonden op een efficiënt en duurzame manier. Tevens rekening houdend met de gezondheid van de omgeving. Verf dat gifvrij is, dampdoorlatend, schimmel en vocht vrij. Zo creëer een gezond binnenklimaat…. Hierover later meer…..

 

KEIM VERVEN – DUURZAAM EN ZEKER
KEIM verven zijn vanwege hun samenstelling op basis van silicaat onbrandbaar. In geval van brand kan de verflaag niet ontvlammen en er kunnen geen toxische gassen ontstaan. Aangezien verven in het algemeen in binnenruimten het belangrijkste “brandgaspotentiaal” vormen, is de onbrandbaarheid van de binnenverf van KEIM een echt pluspunt qua veiligheid en geeft het een prettig gevoel.

KEIM VERVEN – DUURZAAM BEHAAGLIJK
Kleur is een soort basisbehoefte voor de mens. Wij zijn vanuit de natuur door kleur omgeven. KEIM verven beschikken over een unieke esthetische kwaliteit – de van nature fluweelmatte uitstraling werkt onvergelijkbaar aangenaam en vertrouwd,
een kleurwerking, die alleen wordt bereikt met echte mineraalverf. Ook bij zeer intensieve volle kleuren is de optische werking van de verf nooit schreeuwend en fel, maar fascinerend qua matheid en kleurdiepte.

KEIM VERVEN – VOOR MEER SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID
Kleur geeft identiteit en individualiteit. Kleur geeft aan: hier leven, wonen, denken en voelen mensen. De natuurlijke stoffelijkheid en de esthetische kwaliteit van KEIM bieden hiervoor de uitgelezen uitgangspunten. De enorme levensduur en de unieke kleurstabiliteit houden deze identiteit langdurig in stand.

Delen: