• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

KEIM Mineralenverf

KEIM Mineralenverf - Waarom KEIM?

Ben je op zoek naar een hoogwaardige verf die jouw gevel of gevels een mooi uiterlijk en een lange levensduur geven? Dan is KEIM mineralenverf de juiste keuze. 

KEIM mineralenverf is een innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke verf, die uitstekende resultaten oplevert. Het is een watergedragen verf die aangemaakt wordt met mineralen zoals kwarts, krijt en leem. De verf is kleurvast en slijtvast waardoor het een lange leversduur heeft. KEIM mineralenverf is ook zeer bestand tegen zonlicht, water en schimmel waardoor de verf uitstekend geschikt is voor buitengebruik. 

De verf is ook gemakkelijk aan te brengen. Het is een goede keuze voor het schilderen van muren en plafonds, maar ook voor het schilderen van gevels. KEIM mineralenverf is ook milieu vriendelijk en geeft geen gevaarlijke stoffen of giftige stoffen. 

Al met al is KEIM mineralenverf een uitstekende keuze voor het schilderen van gevels. Het biedt een duurzame bescherming tegen alle weersomstandigheden en heeft een lange levensduur. Het is ook gemakkelijk aan te brengen een heeft een uitstekende kleurvastheid. Bovendien is het milieuvriendelijk en heeft het geen gevaarlijke of giftige stoffen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, duurzame verf voor je gevels, is KEIM mineralenverf de juiste keuze. 

Delen: