• Ecologisch en duurzaam
  • 20 jaar kleurgarantie
  • Exclusieve uitstraling
  • Hoogste waterdamp doorlatendheid

De meest gebruikte soorten KEIM verf voor de buitengevel

KEIM buitenmuurverf voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van weersbestendigheid en milieuvriendelijkheid. KEIM verf vond zijn basis al in de 19e eeuw, waardoor er een schat aan kennis en ervaring is opgedaan voor dit uniek product. 

KEIM is de ideale verf voor uw buitengevel:
- Duurzaam
- Licht-en kleur echt
- UV-bestendig
- Economisch
- Milieuvriendelijk
- 20 jaar kleurgarantie
- Onbrandbaar
- Extreem weerbestendig
- Minimale neiging tot vervuiling
- Zeer damp open

KEIM Soldalan en de KEIM Soldalan-ME zijn de absolute top voor uw buitengevel. Een sol-silicaatverf welke geschikt is voor diverse ondergronden. Het verschil tussen de KEIM Soldalan en de KEIM Soldalan-ME is de 'ME'-toevoeging: een fotokalytisch titaandioxide die de organische vervuiling en schadelijke gassen reduceert. Het voordeel hiervan is dat dit er tevens voor zorgt dat de KEIM Soldalan-ME mos en algengroei tegen gaat. Daarnaast is deze KEIM-variant beter reinigbaar.

KEIM Royalan hoort ook in dit rijtje thuis, maar wordt vanwege zijn samenstelling vaak toegepast bij donkere kleurpigmenten (bijv. de kleuren KEIM 9008 of RAL 7016) zoals een spatrand langs de onderzijde van de gevel.

KEIM Granital is een dispersie silicaatverf, hoogwaardig en geschikt voor alle minerale ondergronden. KEIM Granital is uitermate geschikt om uw kostbare bezit te beschermen tegen sterke weersinvloeden, en in het bijzonder tegen zure atmosfeer. (denk aan woningbouw in de nabijheid van bijv. industriegebieden)

Daarnaast is er ook nog een KEIM Soldalan-Grof, KEIM Royalan-Grof en een KEIM Granital-Grof. Beide kunnen worden gebruikt als onderlaag of tussenlaag om te egaliseren bij minerale ondergronden waar oneffenheden of haarscheurtjes zijn ontstaan. Beide varianten zijn niet geschikt als eindlaag en zullen moeten worden overgeschilderd met respectievelijk de KEIM Soldalan, KEIM Soldalan-ME, KEIM Royalan of de KEIM Granital.

Delen: